آیا می شود بدون ضرر و زیان معامله را فسخ کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۹ #07465232

سلام
بنده ماه پیش واحدمسکونی خودم را به صورت مبایعه نامه فروختم بعد از این کار وقتی همسرم فهمید کارم به درگیری و طلاق داره می کشه،به خریدار هم که می گم بیا فسخ کنیم می گه خسارت منو بده،منم که توان پرداخت خسارت ندارم؟
بنظر شما راهی برای نجات هست

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به شرایط قرارداد دارد.

سلام راهی ندارد . مگر این که رضایت خریدار را جلب کنید .

بدون رضایت خریدار نه

با سلام
عقد بیع عقدی لازم است و قابل فسخ نیست
مگر اینکه دو طرف راضی شوند و به اصطلاح اقاله کنند
که برای اینکار باید طرف مقابل را راضی کنید
و یا اینکه خیار شرط برای خود در نظر گرفته باشید در قرارداد فی مابین خود

فسخ یکطرفه فقط در صورت پیش بینی شدن قابل اجرا میگردد و در غیر اینصور بایستی به تراضی باشد ضمن اینکه در شرح قرارداد دخساراتی را در این مورد در نظر میگیرند فقط بایستی خسارت فسخ را بپردازید یا رضایت طرف مقابل را جلب نمایید در غیر اینصورت راهی وجود ندارد .