آیا خانواده‌ام به جرم سرقت می‌توانند من را به دادگاه بکشانند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۰۸ #07449802

خانواده‌ام (پدرم، مادرم و خواهرم) مدعی شده‌اند که من مقدار سیزده سکه‌ی طلا را از آن‌ها دزدیده‌ام. برای حرفشون هیچ شاهدی ندارن و نزدیک به هفده روز است که جهت اعتراف گرفتن من رو در خانه حبس کردند‌.
می‌خواستم بدونم اگر من از خانه فرار کنم و آن‌ها علی‌رغم نداشتن شهود و ادله‌ای این که بار اثبات ادعای دزدی گردن آن‌هاست، ازون شکایت کنند یا بعنوان مظنون معرفیم کنن توسط دستور بازپرس دادسرا بازداشت می‌شوم؟
یا تا موعد آمدن حکم قطعی بدون وثیقه آزادم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق حبس شما را ندارند
ولی معمولا تا زمان صدور حکم قرار وثیقه گذاشته میشود

اگر فرضا مادرشکایت کنید ، پدرو خواهر شاهد میشوند . لذا بافرار مشکل حل نمیشود

هر چند حبس غیر قانونی مجازاتش کمتر از سرقت مورد ادعای آنان نیست. ولی اگر ظن قوی بر ارتکاب سرقت وجود داشته باشد با شکایت آنان و بازجویی های فنی آگاهی احتمال کشف حقیقت و بازداشت بسیار بالا خواهد بود

چنانچه دادسرا ادله را کافی بداند اقدام به احضار شما و در صورت عدم حضور جلب شما می کند

سلام
با شکایت آنان و بازجویی های فنی آگاهی
احتمال کشف حقیقت و بازداشت بسیار بالا خواهد بود.

هر چند حبس غیر قانونی مجازاتش کمتر از سرقت مورد ادعای آنان نیست. ولی اگر ظن قوی بر ارتکاب سرقت وجود داشته باشد با شکایت آنان و بازجویی های فنی آگاهی احتمال کشف حقیقت و بازداشت بسیار بالا خواهد بود.

اگر شما سابقه خوبی نداشته باشید بدون شهود حتی قاضی اقناع باشدو علم پیدا کند می تواند شما را بازداشت کند