آیا باید دادخواست جدید بابت نفقه بدهم و یا با عنوان تعدیل نفقه دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۷۳ #07433038

با سلام. سال پیش نفقه دخترم با توجه به اینکه پدرش از وضعیت خوبی نسبتا برخوردار بود ولی کارشناس نفقه فقط ماهیانه مبلغ ۴۰۰هزارتومان رو معین نمود.
سوال دوم): چه دلایلی را مبنی بر افزایش نفقه عنوان نمایم؟با اینکه قضات هم می دانند تورم و گرانی هست ولی متاسفانه بازهم مبلغ پایینی برای نفقه تعیین می کنند.

مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تعدیل مطرح نمایید

با احترام تقاضای تعدیل نفقه با توجه به افزایش نرخ تورم مطرح کنید

باسلام، باید دادخواست تعدیل نفقه را بدهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است دادخواست تعدیل را تنظیم نمایید.

باید تقاضای تعدیل میزان نفقه بدهید.

با سلام شما میتوانید دادخواست تعدیل نفقه بدهید

بادرودوسلام دادخواست تعدیل نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.