بعد از دستگیری توسط پلیس امنیت اخلاقی، پرونده به دادسرا ارسال میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۲۸۳ #07419553

با سلام
خواهر بنده امروز توسط پلیس امنیت اخلاقی به اتهام حضور در کنار نامحرم در خیابان بازداشت شده و اعلام کردن امشب باید تو بازداشت بمونه تا فردا تعیین تکلیف بشه.
میخواستم بپرسم فردا روال کار چیه؟
پرونده رو به دادسرا میفرستن یا با اخذ تعهد از خود دختر و پدرش آزاد میکنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر تشکیل پرونده شده باشد به دادسرا ارجاع می شود

به دادسرا ارجاع میشوند

سلام
پرونده نزد قاضی کشیک ارجاع میشود تا با توجه به محتویات پرونده اتخاذ تصمیم نماید که اگر دلایل کافی برای اثبات جرم نبود متهم ازاد می شود اما اگر دلایلی دال بر وقوع جرم باشد متهم به قید وثبقه ازاد میشود

باتوجه به اتهام ، سریع آزاد میشو

با سلام
با توجه به تعطیلی محاکم پرونده به قاضی کشیک تسلیم و در صورت عدم وجود اسناد ودلایل بر تحقق جرم دستور ازادی صادر خواهد شد در غیر اینصورت به دو صورت عمل میگردد یا با دستور قضایی متهم تا۲۴ ساعت تحت نظر کلانتری قرار خواهد گرفت ویا قرار قانونی صادر وباید کفیل یا سند مالکیت معرفی نمایید