از کجا بفهمم که آیا صلح نامه در کار بوده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۵ #07412460

با سلام و خسته نباشید
پدر شوهر بنده دارای دو فرزند ذکور بودند و یکی از آنها چند ماه پیش به رحمت خدا رفتند و الان بازماندگان ان مرحوم با تهدید و به این عنوان که یک ششم از اموال ان مرحوم را که به پدر شوهر من میرسد را به خود بازماندگان ببخش ایشان را به دفترخانه برده اند و در صحبت هایشان اظهار کرده اند که صلح نامه امضا کرده اند ولی پدرشوهر بنده از این ماجرا خبر ندارند و نمیدانند چه چیزی را امضا کرده اند حالا سوال این است که از کجا بفهمم که ایا صلح نامه در کار بوده یا خیر چون که پدرشوهرم اظهار بی اطلاعی میکند و بعد از این در صورت وجود صلح نامه آیا میشود ان را ابطال کرد یا خیر در ضم همسر بنده که پسر بزرگ ایشان میباشد از این واگذاری ها کلا بی خبر میباشد

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگه شرایط اساسی صحت معامله نداشته باشه بله یا قابل ابطال هسش یا غیر نافذ واما اینکه از کجا باید فهمید صلح نامه ای تنظیم شده ببینید امروزه اسناد انلاین تنظیم میشه بالطبع میتونید از اداره ثبت اسناد ویا سایت سازمان ثبت اسناد واملاک مطلع شوید

موید باشید

با سلام به ایشان اعلام بفرمایید در صورت وجود صلح نامه آن را ارائه کنند و پدر شوهر شما می تواند رجوع از صلح کند
در ضمن میتوانید با مراجعه پدر شوهرتان به همان دفتر از مفاد آن آگاه شوید