انحصار وراثت گرفته نشده چون اطلاعی از وراث ندارن چه اقدامی برای تنظیم سند باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۶ #07400741

یه ملک مسکونی قولنامه ای خریداری شده وفروشنده وخریدار هردو فوت کردن ظاهرا داری سند ثبتی است ووراث اکنون دادخواست دادن برا الزام به تنظیم سندوراث ولی انحصار وراثت گرفته نشده چون اطلاعی از وراث ندارن چه اقدامی برای تنظیم سند با ید صورت گیرد؟ ممنونم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا درخواست انحصار وراثت کنید.

در صورت عدم انجام انحصاروراثت وراث خریدار میتوانند استشهادیه ای تهیه کرده و اسامی وراث فروشنده را به اطلاع دادگاه برسانند .

بادرودوسلام بدوا درخواست انحصار وراثت تقدیم نمایید.

با سلام
میتونید در ابتدا دادخواست انحصار وراثت ثبت کنید و از اداره ثبت احوال استعلام ورثه بگیرید .
بنده در این خصوص میتونم کمکتون کنم

بدوا تقاضای انحصار وراثت ارائه بدهید سپس استعلام ورثه را از ثبت احوال بخواهید.

ذی نفع از طریق دفاتر خدمات قصایی می تواند دادخواست انحصار وراثت ثبت نماید و تقاصای استعلام ورثه از ثبت احوال را داشته باشد.

با مراجعه به اداره ثبت احوال و استعلام تعداد وراث و صدور گواهی فوت از این مرجع نسبت به درخواست گواهی انحصار ورثه اقدام شود