آیا میتوانم با دستور دادگاه ملک رو بمزایده بذارم و پس از فروش بدهی خود را بردارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۴ #07394492

سلام
مبلغی از شخصی طلبکار بودم،بدهکار از من مهلت خواست که اجازه دهم ملکش را بفروشد و پس از آن بدهی من را بدهد و من قبول کردم و توافق کتبی نوشتیم؛ حالا پس از ۹ ماه هنوز ملکش را نفروخته و بدهی خود را نداده است

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه بدهید..

سلام دوست عزیز بله منتها ابتدا باید اقامه دعوا کنید بدوا ضمن دادخواست خود تامین خواسته جهت توقیف ملک را بخواهید

باسلام ابتدا دادخواست مطالبه وجه بدهیدوبعدازتوقیف ملک امکان فروش ومزایده ملک هست

با سلام
باید دادخواست مطالبه وجه بدهید و در صورت صدور حکم درخواست توقیف اموال دهید

باسلام
خیر. هرچه سریعتر دادخواست مطالبه وجه علیه ایشون در دادگاه طرح کنید و تقاضای صدور قرار تامین خواسته جهت توقیف ملک ایشون را هم در دادخواست قید کنید

به صورت مستقیم خیر نمیتوانید، باید دادخواست مطلبه وجه بدهید.

سلام ابتدا دادخواست مطالبه وجه وبعد از مراحل دادرسی توقیف ملک ومزایده را درخواست کنید