باید به کلانتری مراجعه کنم یا منتظر ابلاغیه باشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۴ #07385686

سلام،دیروز اس ام اس مبنی بر اینکه شکوائیه شما به کلانتری ۱۰۸ نواب ارسال شد خواستم بپرسم باید به کلانتری مراجعه کنم یا منتظر ابلاغیه باشم.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به کلانتری مربوطه جهت تشکیل پرونده مراجعه فرمائید

حضورا به کلانتری مراجعه و شکایت خود را پیگیری نمایید

باسلام
شما برای هر دو اقدام مختار هستید که البته پیشنهاد ارجح،مراجعه حضوری جهت پیگیری میباشد.عاقبت بخیر باشید.

باسلام
پرونده جهت تحقیقات و جمع آوری مدارک به کلانتری ارجاع میشود و شما در صورت داشتن مدارک و شواهد جدید و یا در صورت تمایل میتوانید حضورا مراجعه نمایید در غیر اینصورت منتظر ابلاغیه بمانید

با سلام در صورت لزوم کلانتری شما را احضار می کند ولی برای اطمینان بهتر است خودتان هم پیگیری کنید

سلام
حضورا به کلانتری مراجعه و شکایت خود را پیگیری نمایید

در این موارد پرونده برای تحقیقات به کلانتری ارجاع میشود . میتوانید موضوع را شخصا از کلانتری پیگیری کرده یا منتظر تماس تلفنی کلانتری بمانید که البته مراجعه حضوری بهتر است .