شکایت کنم به نفع من میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #07370309

من برای لاینر یک فروشگاه مواد غذایی به مدت ۱ماه اموزشی بدون دریافت حقوقی از ساعت ۱۰ صبح تا ۲ کار کردم بعد از یک ما مدیرمون گفت واسه لباس فرم خودتون باید دستمزد خیاط و پول لباسو باید بدین من بعد از ۱۶روز کاری بابت قبولی دانشگاهم اومدم بیرون مدیرمون گفتن تا پول لباسو ندین صفته ۲۰میلیونی ک برای قرار داد امضا کردیمو صفته هم خودش بهمون دادو میزاره اجرا من قبول نکردم حقوقمون ۱ تومان بود ماهانه بدون بیمه ۸ ساعت کار به من گفت حقوقی بهت داده نمیشه ۴۰۰ تومنم پول لباس میشه اگه من ازش شکایت کنم به نفع من میشه یا اون؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اثبات حضور شما داخل کارگاه هر شرطی ولو مکتوب ولو محضری مبنی بر عدم دریافت حقوق در ماه اول و.. خلاف قانون کار بوده و کارفرما مکلف به پرداخت شما میباشد چرا که ماده ۱۱۲ تا ۱۱۶ قانون کار صراحتا در خصوص کاراموزان اعلام نموده که پرداخت حقوق به انها اجباری است لا در این خصوص حق با شماست بیمه هم به شما تعلق میگیرد لیکن در خصوص پول لباس در قانون کار تکلیفی بر کارفرما نیست و به نفع شما رای صادر نمیشود مگ اینکه کارفرما در جلسه رسیدگی بر این موضوع که قرار بوده پول لباس را ووی بپردازد تایید کند.موفق باشید

همه چیز بسته به توافق خودتان و متن قرارداد اعمال خواهد شد
متن قرارداد در خصوص سفته ها نیز اهمیت دارد
همانظور که قبل از تهیه فرم به شما اعلام شده است که هزینه بر عهده شماست و شما هم پذیرفته اید (توافق طرفین)باید هزینه فرم را بدهید و یا بعبارتی از حقوقتان کسر گردد (طبق توافق خودتان)و در ازای پرداخت مبلغ، آن فرم باید به شما تحویل داده شود و متعلق به شماست هرچند دیگر نخواهید همکاری کنید .

در خصوص ۱۶ روز کار میتوانید حقوق ۱۶ روز را مطالبه کنید (مگر آنکه توافق خاصی صورت گرفته باشد)

باید قرارداد فی مابین مطالعه شود.