تغییر نام مذهبی به ایرانی با این شرایط امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۸ #07356691

سلام
بنده ۱۵ سال تمام دارم و وارد ۱۶ سالگی شدم. درخواست تغییر نام خود را دارم. میخوام اسم خود را از سجاد به آرین تغییر بدم. وقتی به دنیا اومدم این اسم رو مادر بزرگم برام انتخاب کرده. کسی به جز خانواده ام از اسم درج شده در شناسنامه ام (سجاد) اطلاعی ندارند و همه ی اقوام و اهالی محل و همسایه ها و دوستان منو به اسم آرین میشناسند. و این موضوع برای من اذیت هایی ایجاد کرده و مشکلاتی درست کرده. دو تا استشهاد موثق دارم و ۵ نفر آقا تایید کردن و مهر و امضای مسجد محل و شورای محل و مهر و امضای مدیریت دبیرستان و در کارت دانش آموزی اسمی که به اون معروف هستم یعنی آرین رو جلوی اسم شناسنامه ام یعنی سجاد در پرانتز نوشته شده است رو هم به عنوان شواهد دارم و همگی قبول و تایید کردن. در واقع چون کارت دانش آموزی توسط خود دبیرستان صادر میشه عوامل مدرسه و مدیریت به شکی که داشتند اسم شناسنامم رو به عنوان اسم اول و اسم آرین رو در پرانتز جلوی اسم شناسنامه ام نوشته اند.
میخواستم ببینم که قاضی گرامی و دادگاه با درخواست بنده موافقت میکنند که با این وضعیتی که من دارم اسمم از سجاد به آرین تغییر پیدا کنه؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

باسلام. ازثبت احوال قدام کنید.

باسلام بدوا از ثبت احوال درخواست نمایید درصورت عدم موافقت به طرفیت ثبت احوال دادخواست ثبت نمایید

درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام
علی الاصول امکان تغییر نامهای مذهبی وجود ندارد.