آیا در زمان کرونا دستور تخلیه صادر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۸ #07349849

من ساکن منازل سازمانی هستم.که ۵سال مهلت استفاده از خانه سازمانی به اتمام رسیده و منزل را به شخص دیگری واگذار کرده اند.مستاجر خانه خودم رو تخلیه نمیکنه. با وجود اینکه من خودم میخوام برم داخل خونه. ۱۵ خرداد نود و نه قرار داد به اتمام رسیده.چقدر طول میکشه دادخواستم ثبت بشه.همه میگن به خاطر مصوبه ستاد کرونا به نتیجه نمیرسی.یا میگن قاضی دستور تخلیه میده ولی اجرای احکام اجرا نمیکنه.لطفا راهنماییم کنید چه دادخواستی بنوسیم که بتونم حکم تخلیه بگیرم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
این موضوع در حال حاضر موجب اختلاف نظر بین قضات گردیده
از یک طرف مصوبه به دلیل اینکه از جانب قوه مقننه تصویب نشده برخی از قضات را بر آن داشته که همچنان طبق قوانین موجر و مستاجر حکم صادر کنند
و برخی دیگر به دلیل شرایط خاص اقتصادی و وضعیت پیش آمده طبق مصوبه رای خود را صادر میکنند.

دستور تخلیه فوری به استناد انقضای مدت قرارداد بدهید،
رویه شورای حل اختلاف را نمیدانم، اگر فوق العاده رسیدگی کنند یا وقت نزدیک تعیین کنند زودتر کار حل میشود و الا زمانبر است.

اگر مشمول مصوبه باشد دستور تخلیه صادر نمی شود

با سلام. با توجه به نیاز شخصی شما احتمال اینکه با درخواست تخلیه شما موافقت کنند بسیار بالا می باشد.
به شورای حل اختلاف مراجعه و تقاضای دستور تخلیه کنید.