مجازات تهدید و توهین ساده به همسرم چیست ؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۵ #07344767

با سلام و عرض ادب
بنده ده ماه است با خانومم مشکل دارم و در حال دریافت مهریه بوده و محکوم قطعی به تمکین شده است بنده به ایشان توهین کرده و طی پیامک کلماتی مثل احمق نشو استفاده کرده ام و گفته ام اگه یه بار دیگه تهمت بزنی دهنتو میدم گل میگیرن ، مجازات این تهمت و تهدید من چه خواهد بود؟ آیا با محکومیت بنده بابت همین پرونده تهدید و توهین حق طلاق از بنده سلب میشود؟
با تشکر از وکلای محترم بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود حق طلاق از شما سلب نمیشود البته جزای نقدی بابت توهین ساده برای شما در نظر گرفته میشود

درود در صورت اثبات توهین جزای نقدی و تهدید حبس ویا شلاق در انتظار شما خواهد بود ولی باعث سلب حق طلاق از شما نخواهد بود

باسلام حق طلاق شما همچنان پابرجا خواهد بود.اما درصورت اثبات جرم توهین مجازات جزای نقدی خواهد بود که به صندوق دولت واریز خواهید نمود.

با سلام. بله فحاشی و الفاظ توهین حتی به زبان ساده میتواند برای شما مجازات داشته باشد از نوع جزای نقدی. اما ربطی به حق طلاق شما ندارد. اگر هم این توهین و بی احترامی راجبه آبرو و حیثیت زوجه بوده باشد احتمال دارد برای اعاده حیثیت اقدام کنند. با تشکر

با درود مجازات توهین ساده ۶تا ۲۴میلیون تومان است

با سلام
هیچ چیزی قادر به سلب حق طلاق مرد نیست
در این مواردی هم که فرمودین اگر توهین و تهدید شما ثایت بشود فقط مجازات همان را خواهد داشت که البته آن هم بستگی به پرونده شما و اینکه سو سابقه دارید یا خیر ….

سلام خیر حق طلاق ساقط نخواهد شد .چنانچه تهدید و توهین ثابت شود صرفا مجازات آن جرم را دارید .حق طلاق نیز به قوت خود باقی است