سهم بنده از خانه پدری که ۱۴ سال است توسط دو برادر کوچکترم، مورد تصرف قرار گرفته؛ چقدر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۴ #07341779

عرض ادب و احتدام
۱۵ سال پیش خانه ایی برای پدرم خریدم و پس از اتمام کارهایش، توسط دو برادر کوچکتر از خودم، محل سکونت قرار گرفته. پدرم بعد از مدتی برحمت خدا رفت از آن سال بنده مستاجر بودم و دو برادرم در خانه نو مستقر شدند.امروز حدود دو سال است که بخاطر سنگینی ودیعه و اجاره بها به خانه پدر برگشته ام.اما هیچکدام حاضر به تخلیه نمیشوند و هر یک دیگری را... این در حالییست که در طول این چندین سال که من ملیونها تومان اجاره داده ام، هر دوی آنها خانه و مغازه خریده و اجاره داده اند.سوگند به مقدسات مرا راهنمایی فرمایید.دو سال است تمام لوازم زندگیم در حیاط همه از بین رفته و به هرکدام حرفی میزنم میگویند خانه را بفروشیم.پس این ۱۴ پانزده سالی که آنها استفاده کرده اند چی میشود؟

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقسیم ترکه که همان منزل باشد بعلاوه مطالبه اجرت المثل ایام تصرف علیه برادران خود مطرح کنید

بادرودوسلام دادخواست فروش ملک مشاع تقدیم و تنظیم نمایید.

با درود تقاضای دستور فروش مال مشاعی را مطرح نمایید

از زمان فوت پدر اجرت المثل به میزان سهم الارث است

دادخواست خلع ید دهید امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد

از زمان فوت پدر میتوانید به نسبت سهم الارث خود اجرت الامثل طلب نمایید

درود می توانید دادخواست فروش ملک مشاع یا خلع ید دهید