فروشنده خودرو مالک نبوده و با وجود تسویه کامل و ارسال اظهارنامه، نه مالک و نه فروشنده سند نمی زند، چه اقدامات کلیدی انجام دهم؟

پرسیده شده
۵۹ پاسخ ۹۳۴ #07318705

با عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب خودرویی را دو سال پیش از شخصی که خود را مالک سند معرفی کرد خریداری کردم.اما بعدا تایید کردند که از مالک وکالت فروش داشته اند و مالک نیستند.
مبلغ کامل آن را تسویه نمودم و رسید هم بابت آن دارم.
اما پس از تسویه وجه این شخص به بهانه های مختلف از پیگیری کار سرباز زد. من با مالک خودرو نیز صحبت کردم اما به علت اختلافاتی که بین ایشان و فروشنده وجود داشت، نتیجه ای نداشت.
در بهمن ماه سال گذشته نیز اظهارنامه ای برای فروشنده و مالک ارسال کردم که نسبت به تنظیم سند اقدام نمایند که نتیجه ای نداشت.
اکنون قصد شکایت حقوقی برای الزام به تنظیم سند و درخواست ضرر و زیان و شکایت کیفری را دارم، لطفا راهنمایی کنید چطور احقاق حق کنم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به دادخواست الزام به تنظیم سند کنید

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید .

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید .

با سلام
با توجه به اینکه ایشان از طرف مالک وکالت داشته اند پس بیع صحیح بوده و با ارایه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی میتوانید به حق خودتون برسید .
بنده در این خصوص میتونم بخوبی کمک کنم .

درود ،
با استناد به مبایعه نامه و رونوشت اظهارنامه ای که به فروشنده و مالک ارسال کردید و ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت فروشنده و مالک اقدام نمائید.

شکایت کیفری نتیجه نخواهد داد ولی الزام به تنظیم سند در صورتی امکان پذیر است که تصویر وکالتنامه فروشنده را به دادگاه ارائه نموده و صاحب سند را الزام کنید در غیر اینصورت میبایست بدوا دادخواست اثبات مالکیت داده سپس الزام نمایید.