اگر صاحب مال از بنده شکایتی نداشته باشد چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۲۹ #07309831

سلام وقت بخیر.
در روز آخر سال کلید انبار رو به من دادن . منم بعد از ۲۱ روز به انبار دست نزده بودم. حدود ۴۰ روز بعد دنبال تجهیزی بودیم در انبار که متوجه شدیم مفقود شده. قیمت وسیله گم شده هم حدود ۱۷۰ میلیونه. که منم اصلا اط قیمتش هیچ اطلاعی نداشتم حتی قیافه و کیف یا وسیله همراهشو هم نمیدونستم چیه. کلید انبار رو هم همینجوری دادن به من و انبارگردانی هم نشده بود. راه حل قانونی این مورد چی میتونه باشه و من باید خسارت اون مال رو بپردازم؟ آیا مجازات زندان داره در حالی که هیچ اطلاعی از گم شدن یا به سرقت رفتن وسیله مد نظر رو ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درصورت تقدیم و تنظیم دعوی ازطریق مالک برای شما تعهد حقوقی می باشد.

باسلام اگر مسؤول نگهداری باشید و تحویل شما شده باشد مسؤول هستید در غیراینصورت مسؤول نخواهید بود مگر اثبات نمایند قصور یا تقصیری داشته اید.

اگر به عنوان سرقت شکایت کنند و اثبات شود مجازات حبس و رد مال دارد.

باسلام
در صورت اثبات تقصیر یا کوتاهی مسئول جبران خسارت خواهید بود

با احترام در صورت طرح دعوی توسط مالک برای شما مسئولیت حقوقی دلرد

اگر وسایل انبار بدون صورتجلسه تحویل شما شده بنظرم خطری شما رو تهدید نمیکنه.البته راه برای شکایت طرف بازه ولی نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد

اگر شما در مفقود شدن آن مقصر باشید در صورت طرح دعوا مسئول خواهید بود