مرد درخواست طلاق بدهد، چه مشکلات و هزینه هایی برایش خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #07278714

سلام وقت شما بخیر
میخواستم در خواست طلاق بدم یک فرزند دختر هم داریم
میخواستم بدونم چه مشکلات و هزینه هایی برای من که مرد هستم داره هیچ جوری نمیتونم خودمو به ادامه زندگی راضی کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه اجرت المثل ونفقه

باسلام
با وجود یک دختر و آینده ایشان
پینهاد میگردد در مرحله اول به همراه همسرتان به مشاوره مراجعه نمایید در صورت عدم سازش مجدد
اقدام به طلاق توافقی
یا دادخواست طلاق و در صورت درخواست همسرتان نفقه و مهریه ایشانرا پرداخت نمایید

با سلام
قبل از هرچیز به فکر اینده دختر خانم خویش باشید
شما در صورت اقامه دعوی طلاق همان حقوق زوجه را که قانون تعیین کرده و در صورت درخواست زوجه باید به ایشان پرداخت کنید.ضمنا مهریه را نیز در صورت عدم تمکن مالی میتوانید با دادخواست اعسار بصورت اقساطی پرداخت نمایید