آدم ربایی محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۳۹ #07275829

خانمی ۲۰ ساله ای خانه را ترک می کند و بلافاصله با اقایی با نامه عدم بکارت عقد دائم میکنند و پس از طی مراحل قضایی حکم ثبت شناسنامه از قاضی دریافت گردید.خانم و اقا توسط اگاهی به جرم شکایت پدر و برادر خانم جهت ادم ربایی و اقفال جلب شده و در حضور مامورین اگاهی و قاضی کشیک و بازپرس پرونده اقرار به اینکه خودشان با پای خود اماده اند کردند حال خانم اظهارات خوشان را پس از چند ماه تغییر داده اند که پسر با تهدید فیلم از رابطه جنسی ایشان را وادار به امادن کردند ایا ادم ربایی محسوب میشود لازم به ذکر هست که ایشان ادعای سرقت طلا هم کردند

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام انکار بعد از اقرار مسموع نیست
مگر اینکه اقرار تحت اکراه و اجبار باشد و نیاز به بررسی همه جانبه موضوع دارد
اما با این حال با تعریف ی که شده با جرم آدم ربایی هم همخوانی ندارد

انکار بعد از اقرار مسموع نیست مگر اینکه اقرار تحت اکراه و اجبار باشد لذا نیاز به بررسی همه جانبه موضوع دارداما با این حال با تعریف جرم آدم ربایی هم همخوانی ندارد.

درود بر شما ،دوست گرامی این مساله نیازمند بررسی همه جانبه است

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

انکار بعد از اقرار در مراجع قضایی و نزد قاضی مسموع نیست و حسب توضیحات آدم ربایی منتفیست،بستگی ب ادله ارائه شده از شاکیان دارد ک جرم دیگری محقق باشد یا خیر

سلام
به نظر مصداق آدم ربایی نیست

سلام .باراثبات دعوا بر عهده مدعی است با وصف توضیحات شما ادرم ربایی محقق نشده است.