میتوانم با اجازه دادگاه دادخواست انتقال ۳ دانگ از ۶ دانگ حق سرقفلی را به برادرم بدهم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۴ #07273552

بنده مالک ۶ دانگ حقوق کسب وپیشه مصوب ۱۳۵۶ بصورت سند رسمی که حق واگذاری به غیر راندارم. ازابتدای راه اندازی شغل اغذیه فروشی درسال۷۴ تاب امروز با برادرم شریک میباشم ولی سند سرقفلی بنام من است.این ملک ۱۴۰متر مغازه در دو دهنه میباشد و تمام این ملک درتصرف ما است و مالک هیچ رقم تصرفی از این ملک ندارد فقط سند ۶ دانگ زمین این ملک از آن او میباشد.حالا بنده و برادرم که ۶۰ سال سن داریم و یا رای کارکردن در این شغل سخت را نداریم وحق اجاره دادن را هم نداریم،آیا میتوانم با اجازه دادگاه(دادخواست انتقال ۳ دانگ از ۶ دانگ حق سرقفلی را به برادرم بدهم) یعنی با این کار بشراکتمان خاتمه میدهیم و یک باب ازدو باب مغازه را به برادرم انتقال دهم که ایشان بتواند دیواری بین دوباب مغازه بکشیم وهریک یکباب برای خود برداریم. باتشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما متاسفانه همچین امری قابل اجرا نیست

از نظر قانونی با توجه به مطالب مذکور، چنین چیزی ممکن نیست.

سلام
خیر ،چنین امکانی وجود ندارد

دادگاه نمی تواند چنین اجازه ای بدهد.

درود حق انتقال به غیر از شما سلب شده است

خیر، چنین امکانی را نخواهید داشت.

بادرودوسلام دارای حق انتقال به غیر نمی باشید.