با توجه به این که پرونده ام سال دیگه به اجرای احکام میرود میتوانم دیه ام را یوم الادا کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۱ #07251312

سلام خسته نباشید بنده در تاریخ ۱۲/۲۵ پارسال تصادف کردم و وسیله نقلیه فرار کرد حکم دادگاه من در تاریخ ۱۱/۳۰ امسال آمد و صندوق خسارت بدنی محکوم به پرداخت دیه شد با این که حکم من به اجرای احکام نرفته و من در خواستی به صندوق بابت پول مراجعه نکردم ولی صندوق مبلغ کل دیه را بصورت تقریبی به حساب دادگستری در تاریخ۱۰/۲۸ ریخته با توجه به این که پرونده ام سال دیگه به اجرای احکام میرود میتوانم دیه ام را یوم الدا کنم یا نه چون مبلغ دیه را قبل رای قطعی و اجرای احکام و سر خود ریخته اند
متشکرم از پاسخ گویی

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه به نرخ روز پرداخت میشود

دیه به تاریخ روز می بایست پرداخت شود

با احترام به نرخ روز اخذ می‌شود

میتوانیدبه نرخ روزدیه رامطالبه کنید

با سلام
دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت میشود

بادرودوسلام دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.

دیه به نرخ روز می باشد.