دلیل حکم قاضی به بی حقی بنده جهت رجوع به مهریه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #07243238

باسلام. بنده مهریه خود را بخشیده ام و به دلایلی به مهریه خود رجوع کرده و دادخواست رجوع از هبه دادم.
متن اقرار نامه به این شرح هست: بنده کلیه مهریه خود را به همسرم بذل و بخشش نمودم و هیچ ادعایی نداشته و ندارم و هرگونه ادعای بعدی را از خودم سلب و ساقط نمودم.
جلسه دادگاه تشکیل شد و رای دادگاه به این شرح است.
رای دادگاه بدوی :
خواهان دلیل کافی جهت اثبات ادعا به دادگاه ارائه ننموده است و طبق سند رسمی در دفترخانه هرگونه ادعای بعدی در خصوص هبه را از خود سلب و ساقط نموده است. لذا دادگاه دعوی خواهان را غیر وارد تشخیص داده و طبق ماده ۱۹۷ قانون آیین دادرسی حکم به بی حقی خواهان صادر و اعلام میدارد. ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر خواهی میباشد.

و سوال بنده اینه که به هیچ عنوان حق رجوع را از خودم سلب ننموده ام و در عقد هبه چون بخشش انجام نشده حقوق ام از هبه نباید سلب شود اما دلیل رای قاضی را متوجه نشده ام؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادنامه مزبور وفق قوانین و مقررات اصدار یافته است

درست است که امکان رجوع از هبه امکان دارد اما شما ان حق را طبق سند رسمی از خود سلب نموده اید