همسایه ای بغل دستی مون از بابت صدای سگ شکایت کرده، چکار باید کرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۹ #07238572

سگ ژرمن دارم تو خونه ویلایی همسایه مون شکایت کرد از صبح که بیرون میرم میبرمش باغ مون تا شب که برمیگردم میارم خونه تو این مدت اگه یک عابر از کوچه مون رد بشه سر و صدای خیلی کم میکنه از شما میخوام یک راهی برام بزارید لطفا چون این سگ جز یی از خوانواده مون به حساب میاد

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
احتمال اثبات مزاحمت برای همسایگان بسیار کم است، میتوانند برای جلوگیری از سروصدا از شیشه های دو جداره و دیوارهای عایق صوتی استفاده کنند و از هدر رفت انرژی هم جلوگیری میکند.

با سلام و احترام
اگر بتوانند اثبات ضرر و مزاحمت کنند بله

با سلام
اگر سر و صدای سگ عرفا ایجاد مزاحمت کند،مطابق قاعده "لاضرر"همسایگان محق شکایت هستند. پیشنهاد می شود از طریق آموزش های مخصوص، آشنایش کنید که فقط در یکسری مواقع خاص که ایجاد مزاحمت هم محسوب نمی شود سر و صدا و بازیگوشی کند.
موید باشید

تنها شکایتی که امکان طرح دارد مزاحمت است که با توجه به اینکه منزل شما مستقل از همسایه است (آپارتمان نیست) قاعدتا شکایت رد خواهد شد. ممنوعیت قانونی دیگری در این زمینه وجود ندارد