بیرون کردن زوج توسط زوجه چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۳۶ #07238415

سلام ممکنه بفرمایید اگر زوجه مرد خیانتکار را از خانه بیرون کند و دیگه به خونه راه ندهد و درخواست مهر و اجرت المثل و غیره کند تکلیف چیست و قانون در این باره چه مجازاتی برای زوجه تعیین میکند

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دریافت حقوق مالی زوجه از جمله مهریه و اجرت المثل که مطرح نمودید ارتباطی به خیانت زوج ندارد و میتوانید نسبت به مطالبه ی آنها اقدام نمایید‌.

اگر منزل متعلق به زوجه باشد مشکلی نیست والا مرد میتواند دادخواست تمکین علیه زوجه دهد.

سلام. مطالبه مهریه ارتباطی با خیانت ندارد و شما می توانید مهریه هر وقت که بخواهید مطالبه نماید. در رابطه با خیانت شوهر هم باید بتوانید توسط ادله محکم اثباتت نمایید ولی در هر صورت شما حق اخراج از منزل مرد را ندارید . قابل پیگیری کیفری و قانونی می باشد.

سلام وقت بخیر
می توانید دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید ، زوجه در هر صورت مستحق دریافت مهریه است لذا پرداخت مهریه با توجه به تمکن و استطاعت مالی زوج مشخص می شود، در صورت عدم تمکین زوجه بی دلیل ، مستحق دریافت نفقه نمی باشند .