مراحل کار را چگونه باید پیش ببرم که هزینه را طبق تعرفه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۷ #07237691

سلام در یک قرارداد مشارکت سازنده در تحویل سند تک برگ حدود ۲ سال تاخیر دارد و طبق قرارداد بایستی جریمه بدهد املاک به عنوان داور انتخاب شده املاک بسته شده وصاحب املاک برای داوری تقاضای هزینه سنگین می کند که علت اصلی ان منصرف نمودن من از پیگیری خسارت مراحل کار را چگونه باید پیش ببرم که هزینه را طبق تعرفع پرداخت کنم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اظهارنامه ای برای داور تعرفه شده ارسال بفرمائید

سلام
در ابتدا برای داور اظهارنامه ارسال نمایید

اظهارنامه ای برای داور تعرفه شده ارسال بفرمائید

با درود بدوا باید درخواست داوری را طی اظهارنامه ای به داور بفرستید

باسلام و درود اظهارنامه ای به داور تعرفه شده ارسال نموده و مراتب را به مرکز داوری اطلاع دهید.

باسلام
بدوا اظهارنامه ای برای داور تعرفه شده ارسال نمائید و به مرکز داوری اطلاع دهید

سلام مرجع حل اختلاف داوری است درصورت خارج از تعرفه بودن دستمزد ایشان به مرکز داوری اطلاع دهید