شکایت مرکز بهداشت دایر بر عرضه مواد غذایی غیرقابل مصرف علیه بنده صورت گرفته، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #07235141

با سلام
بنده حدود پنج سال میشه فروشگاه لبنیات سنتی دارم دیروز یه ابلاغیه به دستم رسید
که شکایت مرکز بهداشت تهران دایر بر عرضه مواد غذایی غیرقابل مصرف علیه بنده بود و پنج روز فرصت دادن تا در شعبه دادیاری جرایم پزشکی به همراه ضامن و جهت دفاع از خود حاضر بشم
خواستم منو راهنمایی کنید
چون تا حالا سابقه همچین چیزی رو نداشتم و اصلا نمیدونم دقیقا قضیه در مورد کدوم محصول میباشد چون به نظر خودم محصول خاصی ندارم که قابل مصرف نباشه و اگه چیزی هم باشه قبل اون از طرف اتحادیه اطلاع میدن بهمون
خواستم بگم برای مراجعه به دادگاه با وکیل برم یا لایحه چیزی بنویسم یا تنهایی کفایت میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهمترین موضوع دفاعیات شما است اگر دفاع و توضیح موثری دارید میتوانید اقدام به تنظیم لایحه از طریق وکیل کنید و در غیر اینصورت بهتر است همراه خود وکیل داشته باشید