چطوری میتونم الزام به ایفای تعهد غیر مالی بزنم از محل چک؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۳ #07232017

با عرض سلام بنده یک قطعه زمین داشتم دادم به یکی برام بسازه که این زمین با زمین سازنده که کنار هم هستن تجمیع شد الان ۲۰ روز از موعد تحویل گذشته قرار داد چک تضمین دارد من الان میخوتم از شکایت کنم الزام به تحویل و پرداخت خسارت تاخیر چطوری میتونم الزام به ایفای تعهد غیر مالی بزنم از محل چک تضمین چون هزینه ی دادرسی میره بالا به علت مبلغ خانه و اینکه متراژ خانه و سند تفکیکی نیومده چون ۳ ماه بعد از اتمام قرارداد مهلت تنظیم سند بود و ما اطلاع دقیقی از متراژ را نداریم که فرم ارزش ملکی را پر کنیم راه حلی برای غیر مالی کردنش بدید لطفا

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دعوی الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح کنید

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید.
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است

درود
دادخواست الزام به ایفای تعهد ثبت نمایید

دادخواست الزام به ایفای تعهد ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست الزام به ایفای تعهد (تحویل مبیع ) را مطرح کنید

درود
بهتر است مدارک خود را به رویت متخصص برسانید.