تائید نادرست اعتیاد این جانب توسط شورای محل قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #07217000

سلام خانم محمدی خسته نباشید
خانم محمدی همسرم با یک استشهاد و تایید شورای محلی که بنده معتاد هستم نتوانسته یارانه خود و فرزندانم را جدا کند شورای محل نه من را می شناسد و نه من را احضار کردن که ببین آیا من معتاد هستم یا نه من را یک شخص معتاد به فرمانداری معرفی کرده است ?

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
اگر ادعای کذب نسبت به اعتیاد شما داشته اند، می توانیدبا استناد به جواب آزمایش عدم اعتیاد خود را اثبات نمایید ، و همچنین بابت تهمتی که به شما وارد شده می توانید شکایت نمایید .
موفق باشید

با درود فراوان
میتوانید نسبت به نشر اکاذیب و تهمت از ایشان شکایت کیفری نمایید .