شکایت از کسی که زنم را فریب داد، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #07179240

با سلام بنده مرد متاهل هستم . شخصی با حیله و فریب و وعده تهیه مدرک مربیگری زنم را راضی کرده با اون رابطه داشته باشه و بعد از بار اول زنم پشیمان شده ولی نتونسته به کسی بگه و اونم برای دفعات بعدی با تهدید اونو وادار کرد تا باهاش باشه .بعد از چند وقت عذاب وجدان گرفت و به من موضوع را گفت .سوال بنده اینست که بنده چگونه میتوانم شکایت کنم .چه مدارکی لازم است .در صورت نتیجه گرفتن شکایت حکم چگونه خواهد بود. با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متاسفانه در این خصوص برای هر دو شخص مجازات در نظر گرفته می شود مگر این که شما بتوانید با ادله کافی و لایحه ای مستدل و مستند مراتب را بیان نمایید

در ماده ۶۳ قانون مجازات اسلامی‌ در تعریف جرم زنا آمده است: «جماع مرد با زنی که بر او ذاتا حرام است.»
{رابطه نامشروع}

در کتاب دوم از باب اول قانون مجازات اسلامی‌ نیز راه‌های اثبات این جرم و انواع آن مشخص شده است. زنای محصنه، زنای به عنف و زنای غیرمحصنه مواردی است که انواع و اقسام آن در دین اسلام پیش‌بینی و شرح داده شده و مجازات آن مشخص است
لازم به ذکر است اثبات رابطه نامشروع مشکل می باشد. در صورا اثبات حد دارد که ۱۰۰ ضربه شلاق است