برای شکایت جهت دریافت خسارت خودرو و افت قیمت ماشین به شورای حل اختلاف کدام شهر باید مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۸۲ #07178175

سلام . تصادفی در شهر شیراز اتفاق افتاده است و حادثه دیده نیز اهل شیراز است ولی مقصر اهل شهر بندرعباس باشد.
براساس کارشناسی رسمی دادگستری در شیراز هزینه تعمیر و افت قیمت حدود ۷ میلیون تومان برآورد شده است ولی کارشناس رسمی دادگستری بندرعباس مبلغ خسارت را زیر ۴ میلیون اعلام نموده است. آیا با توجه به اینکه تصادف در شهر شیراز صورت پذیرفته، و تعمیرات نیز در همان شهر اتفاق افتاده می توان درخواست نمود که کارشناس شیراز اعلام نظر نماید یا خیر.

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱-از کارشناسی شهری که خودرو موضوع تصادف در آن شهر قرار دارد، برای کارشناسی استفاده می شود.
۲-برابر توضیحات بیان شده در سئوال، اختلاف قیمت کارشناسی های صورت گرفته در شیراز و بندرعباس به آن علت است که، در کارشناسی اخیر افت قیمت خودرو محاسبه نشده است.
۳-به موجب قانون مطالبه خسارات ناشی از افت قیمت خوددرو و هزینه تعمیرات باید در محل اقامت خوانده دعوا اقامه شود.
۴-با استناد به نظریه کارشناسی شهرستان شیراز دعوا را در شهر بندرعباس اقامه نمایید و این خوانده دعواست که باید دلایل خلاف آن ارائه نماید. در صورت استناد وی به نظریه کارشناسی این شهرستان، به عدم محاسبه افت قیمت خوددرو استناد نمایید. همچنین عنداللزوم می توانید در خواست ارجاع موضوع به هیات کارشناسی سه نفره را نمایید.

سلام
با توجه به اینکه موضوع جنبه حقوقی دارد و نه کیفری باید در دادگستری محل اقامت خوانده طرح دعوا شود البته نظر کارشناس قابل اعتراض است.

محل سکونت خوانده ملاک می باشد