چجوری میتونم جلوی این کلاهبرداری رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #07161423

سلام من چند وقت پیش قربانی تلفن های کلاهبرداری شدم که میگفتن با خرید محصول علاوه بر تخفیف سکه هم به عنوان جایزه داده میشه اما نه تنها تخفیف نداشت بلکه ۳برابر قیمت محصول گرفتن و سکه ای هم در کار نبود با وجود اینک خیلی ناراحت شدم پیگیری نکردم
تا اینکه به دنبال کار میگشم در اگهی سایت دیوار ک فروشنده تلفنی میخواستن و رفتن و دیدم همون کلاهبرداری هست دقیقا مدتی موندم به بهانه اموزش و سردراوردن از کارشون متوجه شدم کلا سکه نمیدن هر چند وقت یکبار سرخط عوض میکنن و شاکی هم زیاد دارن اما خیالشون راحته ک شکایتشون به جایی نمیرسه
میخواستم بدونم چجوری میتونم جلوی این کلاهبرداری رو بگیرم
تماس گرفتن پلیس ۱۱۰ گفتن باید شکایت کنم اما خب من دیدم ک شاکی زیاد دارن و به جایی نرسیده و اینها همچنان مشغولند حتی پلیس هم اومده و تو محلشون دعوا هم شده و همسایه ها شاهد شاکی ها هستند
دلم میخواد حالا ک میدونم چنین اتفاقی داره میوفته جلوشو بکیرم
چطوری میتونم
ایا شکایت ب جایی میرسه
پیگیریش هزینه داره برای من
و اینک در نهایت باهاشون چیکار میکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

سلام ،بله شما میتوانید بعنوان شاکی خصوصی از ایشان به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید و مدارک خود را ضمیمه پرونده نمایید ،حتی اگر خودتان شاکی نباشید میتوانید وقوع جرم را به دادستان حضورا اطلاع بدهید ،دادستان خود بعنوان مدعی العموم جرم را پیگیری مینمایند