در صورت تغییر نام خانوادگی مشکلی در مدارک تحصیلیم ایجاد نمی شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۸۶ #07158794

سلام من مدرک کارشناسی دارم. و میخواهم برای کنکور ارشد ثبت نام کنم. اما مدرک کارشناسی ام با فامیلی گذشته است. آیا در کنکور ارشد هنگام مقایسه معدل ها و مشخصات اخلال ایجاد می‌شود؟ آیا راهی برای این مشکل هست؟
ممنون میشوم که پاسخ دهید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی در این مورد براتون به وجود نمیاد

با سلام، خیر چون در صفحه توضیحات قید می شود

سلام خیر مشکی ایجاد نمی شود

سلام
بافامیلی جدید اقدام نمایید و مراتب در انتهای شناسنامه در قسمت توضیحات درج شده است

با ارایه صفحه توضیحات برای شما مشکلی بوجودنمیاد

سلام وقت بخیر
تغییر نام خانوادگی در صفحه توضیحات شناسنامه قید می شود لذا می توانید در صورت بروز مشکل به آن استناد کنید .

با سلام ووقت بخیر
تغییر نام خانوادگی شما انتهای صفحه شناسنامتون درقسمت توضیحات درج شده است درصورت مشکل میتوانید به آن صفحه استناد کنید .