از کسی طلب داشتم که فوت کرد و خانواده اش انحصار وراثت انجام ندادند چگونه می توانم طلبم را وصوال کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵ #07152051

با سلام

من به یکی از مشتریام مبلغ ۱۰ میلیون تومان کفش فروختم ولی ایشان در پرداخت امروز و فردا کرد که باعث شد من به شورای حل اختلاف طرح دعوا کنم.
الان مغازه دار مهر ماه ۹۷ فوت کرده و شورا حل اختلاف میگه باید انحصار وراثت بشه تا ما بتوانیم حق شما از ورثه مطالبه کنیم

الان بعد از گذشت ۱۰ ماه از فوت تا کنون خانواده مغازه دار هیچ گونه اقدامی برای انحصار وراثت انجام نداده و من همچنان بلاتکلیف هستم

لازم به ذکر است مغازه دار متاهل بوده و دارای ۲ فرزند زیر ۱۱ سال و پدر ایشان در قیدحیات میباشد
خواستم سوال کنم از شما که
تا چه زمانی باید صبر کرد برای انحصار وراثت و آیا این امکان وجود دارد خانواده متوفی اصلا برای انحصار و وراثت اقدام نکنند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شما باید علیه وراث دادخواست مطالبه وجه دهید زیرا ورثه بعد از فوت متوفی قایم مقام متوفی هستند و مسول تادیه دیون متوفی می باشند و هنگامی که انحصار وراثت صورت گرفت شما در لیست غرما قرار گرفته تا طلب شما وصول شود