آیا این اطلاعیه جز سوپیشینه برای ما محسوب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴۷ #07135873

روز بخیر چند وقت پیش ما رو به جرم شرب خمر بازداشت کردن و تست گرفتن مثبت شد ولی مشروبی از ما نگرفتن رفتیم دادگاه و ما رو بخشیدن و نوشتیم که توبه کردیم و گفتن برید
حالا توی سامانه ثنا اطلاعیه زده که ما توبه کردیم و بخشیده شدیم آیا این اطلاعیه جز سوپیشینه برای ما محسوب میشه و در آینده اگر قرار به استخدام باشه این میتونه مشکل ساز باشه؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سوء سابقه ندارید.

سلام جرم مذکور سو سابقه محسوب نمی شود زیرا جز جرایم با محکومیت موثر نیست بنابراین در استخدام مشکلی پیش نمیاد

با سلام..
نخیر.. به هیچ عنوان سابقه ای برایتان منظور نگردیده و نگـرانی شما از بابت ایجاد مشگل برای استخدامتان، کاملا بیمورد می باشد..
موفق باشید..

باسلام
خیر سو سابقه محسوب نخواهد شد و جای نگرانی نیست

با سلام
با توجه به بخشیده شدن شما ،این موضوع برای شما سو پیشینه محسوب نمیشود

سلام خیر جز سو سابقه کیفری محسوب نحواهد شد.

سلام خیر موجبی برای محرومیت از حقوق اجتماعی متصور نیست و مشکلی برای استخدام نخواهید داشت