آیا قانونا موظف هستم در مقاله نام استاد راهنما را بیاورم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۱۵ #07130399

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده ام. حال قصد چاپ مقاله از پایان نامه ام را دارم. حال آیا استاد راهنما و یا دانشگاه حقی نسبت به مقاله های احتمالی از پایان نامه دارد؟ آ و یا آیا موظف هستم با ایشان در مورد نحوه ی نوشتن مقاله و یا اینکه چه کس یا چه کسان دیگری در مقاله نامشان درج شود صحبت کنم؟
اگر سهیم هستد، آیا اگر در مقاله نسبت به پایان نامه تغییراتی داده شود، دیگر استاد راهنما یا دانشگاه ادعایی میتوانند داشته باشند و یا اینکه با دادن تغییراتی میتوان رفع مسئولیت کرد؟ میزان این تغییرات چه مقدار باید باشد؟
بسیار متشکرم از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

بله در ابتدا یا انتهای مقاله به پایان نامه دانشگاه و استاد راهنما اشاره نمایید ‌ . در صورت رعایت این نکته نیازی به اجازه یا هماهنگی با استاد راهنما و دانشگاه نیست .

درود بر شما، مستحضر باشید که درج نام ایشان الزامی نخواهد بود.

درود بر شما .در مورد کار تحقیقی میبایست نام دانشگاه و نام استاد راهنما درج شود .اما بعد از فارغ تحصیل شدن خیر مقاله خود شماست

خیر نیازی به ذکر نام استاد راهنما نمی باشد

بااجترام
میتوانید استاد راهنما را حذف نمایید و تغییر دهید اما در ایین نامه دانشگاه تورده شدخ است که اگر زمانی چاپ نمایید باید در یک قسمت از دانشگاه نام اورده شود و یا اطلاع دهید

پایان نامه متعلق به شماست.

سلام عرض ادب
خیر الزامی به درج نام ایشان وجود ندارد