باتوجه به اینکه تاریخ قولنامه من یکماه زودتر از اون بنده خدا هست برم حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۶۷ #07128989

سلام.خدا خیرو برکت وسلامتی بده به خودشو عزیزانش کسی که وقت میزاره پیام بنده رو میخونه و جواب میده. بنده خانه ای اجاره کردم و بعد از تخلیه صاحبخانه ۶۵ میلیون پول از بنده نداده بود
و گفت برو بهت میدم .منم سر رفاقت و دوستی قبول کردم. و گفت مستاجر بعدی بیاد میگیرم بهت میدم .الان من تخلیه کردم کلیدارو هم دادم با صلح وصفا .الان بعد ازده روز هنوز پول نداده وباهم بحثمون شد.یکم بد و بیراه به هم گفتیم .لج کردوگفت بقیه پولتو نمیدم برو شکایت کن .اینم بگم که من یکماه بود خونه رو اجاره کرده بودم و خداخواست خونه دار شدم وبهش گفتم اینجوریه و اونم قبول کرد و همون دوروز بعدش مستاجر پیدا کرد واجاره داد با مبلغ ده میلیون بیشتر از مبلغ رهن بنده .یعنی ۱۱ ماه دیگه قرار داد دارم واجاره نامه هنوزم دستمه بهش ندادم .یکیم ام دست بنگاه دار.میخواستم بدونم میتونم به عنوان اینکه خونه رو به دونفر اجاره داده و با توجه به اینکه تاریخ قولنامه من یکماه زودتر ازاون بنده خداهستش برم حکم تخلیه بگیرم؟ همچین حقی دادگاه به من میده؟ اینم بگم من ۵۰ میلیون ازاون پولو پس گرفتم و ۶۵ میلیونش مونده که نداده
با مستاجرشم حرف زدم گفت کامل ازمن پولشو گرفته.باتشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دادخواست مطالبه وجه ودیعه عین مستاجره ثبت کنید....

دادخواست مطالبه وجه الودیعه دهید...

با درود دادخواست استرداد ودیعه دهید‌.

دادخداست استرداد ودیعه دهید‌.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه ودیعه عین مستاجره ثبت کنید.

موفق باشید

سلام وقت بخیر
دادخواستی مبنی بر استرداد ودیعه ارائه نمایید.

با سلام
دادخواست استرداد ودیعه ارائه دهید