آیا قاضی دیوان عدالت اداری می تواند مستقیما رای صادر کند یا باید قرار اناطه صادر کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۷ #07119785

با سلام ، اگر شکایت شاکی در پرونده دیوان عدالت اداری مرتبط با نتیجه شکواییه جعل و استفاده از یک سند مجعول باشد که نظریه کارشناس رسمی دادگستری در حین فرآیند بازپرسی در دادسرا مشخص شده است و به نفع شاکی مبنی بر عدم تطابق خط و امضا می باشد آیا قاضی دیوان پرونده می تواند مستقیما تصمیم و رای به نفع شاکی صادر کند یا باید از ماده ۵۰ دیوان در دادخواست برای تقاضای قرار اناطه و مشخص شدن نتیجه شکواییه کیفری استفاده نمود؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست

در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی باشد

بااحترام
از صلاحیت دیوان خارج میباشد

با سلام ،وقتی موضوعی در یک دادگاه در حال بررسی می باشد و برای روشن شدن همین موضوع در دادگاه دیگر رسیدگی در حال انجام باشد دادگاه اولیه تا وضعیت روشن شدن آن ،قراراناطه صادر می نماید چون رسیدگی آن منوط به اتخاذ تصمیم در دادگاه دیگر می باشد.گفتنی است موضوعی که شما مطرح نمودید در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی باشد فکر کنم اشتباه تایپی شما باشد

با سلام احتمالا منظور شما دیوان عالی کشور است.

درود سلام دعاوی کیفری در صلاحیت دیوان نیست

با سلام ، در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی باشد