مزاحمت های تلفنی چگونه قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۳ #07117012

مزاحمت تلفنی اگه فقط یک روز باشه قابل پیگیری و شکایت هست؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که ثابت شود اشتباه نگرفته باشند و تماس ها متعدد باشند، می‌توانید شکایت کنید.

با ارجاع شکایت به یکی از شعبه‌های دادیاری یا بازپرسی، با نامه‌ای که دادگاه خطاب به کلانتری برای تکمیل کردن تحقیقات می‌نویسد، کلانتری از مخابرات درخصوص این شماره تلفن استعلام و تقاضای پرینت مکالمات تلفنی را عنوان می‌کند.

با سلام
اگر احساس شود که پشت این مزاحمت تلفنی سوء قصد یا نیت خطرناک دیگیری هست باید پیگیری شود

باسلام بله میتوانید علیه مزاحم شکواییه مبنی بر مزاحمت تلفنی تنظییم نمایید.

بستگی به نوع و تعداد دفعات مزاحمت میباشد و صرف یک بار تماس گرفتن با شخصی مزاحمت حساب نمیشود باید مستمر باشد

سلام
صرف یک بار ایجاد مزاحمت از مصادیق مزاحمت محسوب نمیشود

با سلام
صرفا با یک بار تماس نمیتوان مزاحمتی را اثبات نمود و شخص میتواند در دادگاه ادعا نماید به اشتباه شماره را گرفته است لذا برای اثبات این جرم بایستی بیش از چند بار این تماس انجام گیرد . حتی اگر در طول یک شبانه روز باشد باز قابل پیگیری خواهد بود