حکم خلع ید قابل رد هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۹ #07054225

سلام وقتتون بخیر مادر من زمینی ۳۱ هکتار به ارث برده همراه با ۱۰ نفر دیگر از خواهر و برادرهایش حالا یکی از برادرها درخواست خلع ید ارائه کرده و دادگاه دستور خلع ید را صادر کرده ولی احسان وراثت نادر بزرگم هنوز انجام نشده آیا از طریق احسان وراثت در صورتیکه در زمان اجرای حکم مادربزرگم فوت کرده و دایی من او را غیابی معرفی کرده میتوان حکم خلع ید را برداشت و بهترین راه برای برداشتن خلع ید چیست خیلی ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
فوت شخص مانعی در خصوص خلع ید ایجاد نمیکند.

در صورتی که انحصار وراثت انجام نشده باید در مهلت قانونی نسبت به اعتراض به حکم به دلیل فوق اعتراض نمایید اما تفاوتی برای شما ندارد و میتوانند بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت مجددا درخواست خلع ید نمایند.

درود
فوت مانع اجرای خلع ید نیست.

با سلام اگر متاسفانه شخصی از او را ثبت نماید مانعی ایجاد نمی کند

سلام خلع ید مشکلی ندارد

خیر با فوت ورثه نیز خلع ید قابل اجرا خواهد بود

با سلام
فوت احدی از وراث مانع خلع یدی که به درستی انجام گرفته نخواهد شد