شرایط دریافت دیه از صندوق تامین خسارت بدنی دولت چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۰ #07048244

سلام
همسرم سال ۹۴ تصادف کرد و دچار خونریزی مغزی و کاهش ضریب هوشیاری شد و تحت عمل جراحی و ...قرار گرفت با توجه به تغییر مسیر ناگهانی ماشین کناری که به لاین و مسیر حرکت همسرم که راکب موتور بوده میاد و همسرم هم فرصت تصمیم گیری نداشته از پشت به ماشین جلویی برخورد می کنه و راننده هم متواری میشه پس از شکایت و با ارایه فیلم محل تصادف پلاک شناسایی نمیشه و کارشناس تصادف علت تامه وراکب موتور سوار یعنی همسرم رو به دلیل عدم توجه کافی به جلو مقصر اعلام می کنه با توجه به حق اعتراض به کارشناس پیگیر نمی شیم بعد که پرونده طی ۴ سال که در کلانتری مفقود شده بود پیدا میشه و ما مجدد تقاضای کارشناس سه نفره می کنیم ایا امکان داره صندوق بیمه نسبت به نظریه کارشناس و با توجه به مفقودی پرونده معترض بشه و علی رغم اینکه رای بدوی به نفعمون صادر بشه رای نهایی به ضررمون بشه؟
متشکرم

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به محرز بودن صدمه و تخلف ناشی از رانندگی و عدم شناسایی مرتکب دادگاه صندوق را محکوم به پرداخت دیه خواهد کرد. و اعتراض یا عدم اعتراض مرجع مزبور تفاوتی در وضعیت شما ایجاد نخواهد کرد.

با سلام
صندوق تامین خسارت درصورت حکم دادگاه ملزم به پرداخت است

درصورت تشخیص دادگاه ، صندوق تامین خسارت به حکم دادگاه ملزم به مرداخت دیه میشود