توهین ها از طریق قانون قابلیت برخورد دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۴ #07039235

سلام خسته نباشید بنده ۲۵ شهریور یک میلیون نیاز داشتم یه چک سفید امضا به امانت به یکی از آشناها دادم تا ۲۵ مهر پولش رو برگردونم متاسفانه بخاطر چند مشکل که پشت هم برام پیش اومد نتونستم پول ایشان را بدم ازشون خواستم تا دهم آبان مهلت بده تا پولش رو بدم ولی ایشون هر روز تهدید میکنه میگه جای یک میلیون ۵ میلیون مینویسم چک رو برگشت میزنم و فحشهای خیلی زشت برام میفرسته ولی بنده هیچ توهینی نکردم میخواستم بدونم پولشون رو که میدم ولی تکلیف توهینها چی میشه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بعد از اخذ چکتان میتوانید در خصوص توهین و فحاشی از ایشان شکایت نمایید .

باسلام پیشنهاد میکنم بعد از تسویه مالی و بازپس گرفتن چک اقدام علیه ایشان با استناد به ماده ۶۰۸ بکنین و فعلا اقدامی نکنین چون مبلغی که در چک نوشته شود قابل مطالبه خواهد بود و اقدام شما باعث تحریک ایشان خواهد شد

با سلام.فایل صوتی مکالمات در صورت اخذ دستور قضایی قابل دریافت است به شرطی که از مدت زمان آن فایل شش ماه سپری نشده باشد.

با سلام.بعد اخذ رضایت کتبی در همان موضوع طرح دعوی قابلیت استماع نخواهد داشت.

با عرض سلام.مجازات فحاشی پیامکی برای بار اول مجازات نقدی است و درصورت تکرار مجازات دیگری از سوی قانونگذار پیش بینی شده است.

سلام و ‌درود، شما با داشتن مدارک و‌ شواهد کافی می توانید به اتهام توهین و تهدید از وی شکایت نمایید؛ آرزوی بهروزی.

سلام
وقت بخیر
در صورتی که بتوانید مستندهایی جهت طرح شکایت ارائه دهید، امکان نتیجه گرفتن در پرونده توهین وجود دارد.
مجازات توهین با توجه به قانون جدید کاهش مجازات ها، پرداخت جزای نقدی می باشد.