ایا دختر میتواند درخواست ارثیه کند از اون دو دونگ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #07029520

باسلام
من پدر بزرگم یه خانه داشت که چهار دونگ ان را در قباله مادرم انداخت ۴۰ سال قبل اون نه درامدی و نه بازنشستگی داشت این اواخر عمر اون دو دنگ باقی مانده را به برادرم داد که الان که پیر شدند مخارج و مراسم کفن و دفنشونا با مادر بزرگم انجام بده.
پدر بزرگ من اواخر عمر خود یکی از متعمدین شهر را اورد و تمام دو دنگ را به برادرم داد و توضیح داد که برای چی به او داده و امضاے نمود پدر بزرگ من یه پسر و یک دختر دارد الان که اونها فوت کرده اند ایا دختر میتوانند درخواست ارثیه کند از اون دو دونگ

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظور از واگذاری ۲ دانگ ، تنظیم مبایعه نامه باشد ، دختر نمی تواند ادعای ارث کند ولی اگر به عنوان وصیت آن دو دانگ را داده باشد ، چنانچه کمتر از یک سوم ماترک باشد نافذ بوده و در غیر اینصورت وصیت مازاد بر ثلث باطل است .

درودبرشما
اگربه عنوان ارث اون دودانگ واگذارشده است بله می شوددرغیراینصورت نمی شودراجع به دودانگ اقدامی کرد.