خیانت خانوم را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۹۳ #06995088

باسلام خانوم بنده در اینستا و تلگرام و یه سیم کارت که بنام دیگری هست و ازشون کاملا عکس گرفتم داره با دو پسر حرف میزنه که درحال حاضر سیمکارت که بنام خانوم دیگر هست داره حرف میزنه الان چکار کنم
با احترام

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید با استناد به ادله قوی اقدام به طرح دعوای رابطه نامشروع علیه ایشان نمایید صرف مکالمه در تلگرام و... نمی تواند دلیل کافی باشد و مضافا که می توانید از طریق مشاور خانواده نیز اقدام به حل و فسل موضوع نمایید

سلام
در صورتی که ادله کافی جهت رابطه نامشروع همسرتان با شخص دیگری دارید ضمن ارائه آنها می توانید موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام
چنانچه ادله محکمه پسند دارید می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید (عکس و فیلم و متن پیام صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی نیست) ولیکن با توجه به اینکه سیم کارت به نام شخص دیگری است در وحله اول ایشان را به جلسه رسیدگی احضار کرده و نهایتا باید اثبات شود که سیم کارت مورد استفاده همسرتان است.

سلام
جواب شما کاملابستگی به نوع رویکرد شمادر ادامه زندگی اتان دارد
آیا قصد طلاق دارید؟
آیا زندگی اتان را دوست دارید و تنها قصد تنبیه همسرتان رادارید؟

تنها اگر قصد طلاق داریدپیگیری شکایت ازطریق دادسرا و اثبات ادعایتان با ادله محکمه پسند توصیه میشود

ولی اگر قصد ادامه زندگی دارید، بهترین راه،پیگیری از طریق مشاوره مجرب خانواده است، زیرا شایدمقصر شما باشید، چه کمبودهایی داشته ایدکه همسرتان درجستجوی برآورده کردنشان با شخص دیگری است.
موفق باشید