گرقتن وکیل تسخیری یا معاضدتی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵۲ #06972354

با سلام ؛چطور و از کجا میتونم وکیل تسخیری یا حقوقی بگیرم؛ برای پرونده حقوقی و کیفری که به هم مربوط هستن؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، وکالت تسخیری در موارد کیفری و‌ توسط دادگاه و وکالت معاضدتی در موارد حقوقی و ‌توسط نهاد وکالت معین می گردد؛ موفق باشید.

وکیل تسخیری از از سوی دادگاه کیفری انتخاب میشود ولی وکیل معاضدتی از طریق کانون وکلای دادگستری امکان پذیر است

سلام و درود.

وکالت تسخیری در امور کیفری و وکالت معاضدتی در امور حقوقی به کار می رود. این مهم ترین تفاوت این دو مورد است ولی تفاوت های دیگری هم دارند.

مرجع تعیین وکیل تسخیری دادگاهی است که به پرونده رسیدگی می کند، یعنی در همان دادگاهی که متهم محاکمه می شود قاضی همان محکمه به تقاضای متهم برای وی به انتخاب خود وکیل تعیین می کند، حتی اینکه چه کسی وکیل وی شود هم جزو اختیارات قاضی دادگاه است.

اما در مورد وکیل معاضدتی، افراد اگر مدعی هستند که توان اختیار وکیل را ندارند و وکیل می خواهند باید به کانون وکلا مراجعه کنند و از اداره معاضدت کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی کنند.

موفق و پیروز باشید

سلام
وکیل تسخیری به وسیله متهمی که در دادگاه مشغول محاکمه است، تقاضا می شود آن هم فقط از قاضی که در حال محاکمه وی در دادگاه است.
وکالت تسخیری وکالتی است که از طرف دادگاه در امور کیفری برای دفاع از متهم به وکلا ارجاع می شود.
وکالت معاضدتی وکالتی است که از طرف کانون وکلای دادگستری یا مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه برای امور حقوقی با رعایت مقررات فصل دوم آیین نامه قانون وکالت مصوب ۱۹/۳/۱۳۱۶ به وکلا ارجاع می شود.
مرجع تعیین وکیل تسخیری دادگاهی است که به پرونده رسیدگی می کند،
دادگاه به هیچ عنوان دخالتی در تعیین وکیل معاضدتی ندارد