مستاجر به سه ماه پرداخت اجاره در شورای حل اختلاف غیابی محکوم شده؛ ادامه روند کار چگونه است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۵۹ #06971204

فرض بر اینکه در مهلت قانونی اعتراض نکند

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درمهلت اعتراض به حکم صادرشده طرفین اعتراض نکنند حکم قطعی میشود و بعد قطعی شدن درخواست اجراییه دهید

پس از اتمام مهلت واخواهی و تجدیدنظرخواهی، باید تقاضای صدور اجرائیه کنید
اجرائیه به طرف ابلاغ میشود پس از گذشت ده روز از ابلاغ اجرائیه می بایست پرونده اجرایی تشکیل داده و حکم را با کمک دادورز اجرا نمایید.

باید تقاضای اجرا رای را کنید و سپس تشکیل پرونده اجرایی

اگر در مهلت قانونی اعتراضی صورت نگیرد پس از قطعی شدن حکم میتوانید صدور اجراییه را مطالبه کنید و در موعد مقرر پس از ابلاغ ب مستاجر روند اجرایی حکم را آغاز نمایید

با صدور رای قطعی می توانید درخواست صدور اجرایه نمایید

باسلام
وقت بخیر
پس از منقضی شدن ۴۲ روز از زمان ابلاغ دادنامه، می بایست درخواست اجرائیه نمائید که پس از صدور اجرائیه و تشکیل پرونده مستاجر می بایست مبلغ مذکور را واریز نماید و حتی قادر به توقیف حسابهای بانکی و املاک و خودرو احتمالی نامبرده می باشید درغیر این صورت پس از گذشت یک ماه از زمان اجرائیه شما می توانید جلب نامبرده را درخواست نمائید.
موفق باشید

بعد قطعیت رای درخواست صدور اجراییه کنید