اجرای متعدد مهریه توسط همسرم صورت گرفته، آیا میتوانم بعد از پایان اقساط، سه سکه را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #06950634

سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه همسرم به صورت متناوب مهریه را به اجرا گذاشته است که معسر شناخته شده ام و بار اول ۲۰۰ سکه اجرا گذاشته که محکوم به پرداخت ۱۰ سکه پیش قسط و ماهیانه نیم سکه شده ام و در حال پرداخت اقساط ماهیانه می باشم. همسرم ۳ سکه در شورای حل اختلاف به اجرا گذاشته که معسر شناخته شده ام و محکوم به پرداخت ربع سکه پیش قسط و چهار ماه ربع سکه گردیده ام. با توجه به اینکه در حال پرداخت نیم سکه می باشم.
آیا نباید این حکم صادر می شد؟
و بعد از پایان اقساط دویست سکه اقدام به پرداخت سه سکه می نمودم؟
خواهشمندم کمک نمایید و راهی برای انجام پیشنهاد دهید.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به دادخواست های متعدد راجع به یک موضوع می توانید از رئیس کل دادگستری شهرستان یا بخشی که هستید تقاضای تجمیع پرونده ها و یکسان سازی اقساط را بدهید.

سلام

خیر؛پرداخت ۳ ماه منافاتی با پرداخت ۲۰۰ سکه قبل ندارد.در صورتیکه توان پرداخت ندارید دادخواست تعدیل در اقساط تقدیم نمایید تا مبلغ اقساط کمتر شود.

با سلام
با توجه به مطالبه بخش دیگری از مهریه توسط همسرتان باید مهریه ای که در شورای حل اختلاف نیز مطالبه شده است را پرداخت نمایید ولیکن با توجه به اینکه الان محکوم به پردات اقساط مجدد شده اید می توانید نسبت به اقساط قبلی دادخواست تعدیل در اقساط داده تا میزان قسط کمتر شود.

خیر ایشان از این طریق میخواستند تعداد اقساط را بالا ببرند و بایستی اقساط شورا هم بپردازید .