محکومیت به کلاهبرداری در سال 87 در حال حاضر سوء پیشینه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۴ #06932985

من در سال ۱۳۸۷ به تشخیص دادگاه محکوم به کلاه برداری و یکسال حبس شدم که پس از طی ۹ ماه عفو گرفتم و این داستان تا سال ۱۳۹۰ ادامه داشت . در حال حاضر امکان رفتن من از ایران میسر شده و نیاز به گواهی سو پیشینه دارم برای اقامت ایا این موضوع ممکنه برای من بدون سابقه باشه بعد این سال ها یا خیر؟ آیا راهی دارم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در حال حاضر هیج سوء پیشینه ای نخواهد داشت.