مراحل به اجرا گذاشتن مهریه در قانون جدید به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #06925607

به نام خدا
۱_با سلام و احترام از محضر شما خوبان ضمن پوزش از طولانی شدن عرایضم چند سوال از شما بزرگوران دارم و قبلا از محبت شما در پاسخگویی بینهایت سپاسگزارم باشد که دعای خیرم بدرقه راه زندگیتان باشد انشاالله ....
۲_اگر مرد یک خانه بنام خویش داشته باشد آیا میشود خانه را بابت پیش قسط مهریه بنام زن شود ؟؟؟؟؟
۳_چنانچه ماشین که مرد از وی کسب درامد میکند به نام زن باشد و اکنون توسط همسر توقیف شود و مرد درامدی دیگر برای پرداخت مهربه نداشته باشد و اصلا سر کار نرود و بگوید ندارم و این ها دادگاه در اینگونه موارد چگونه با مرد برخورد میکند و برای مهریه زن چه رایی صادر مشود؟؟؟؟؟
۴_در برگه سفید معمولی مرد سابقا با دستخط خویش برای همسرش نوشته و اثر انگشت و امضا زده به این مضمون که بنده متعهد میشویم ممبعد با همسرم سو رفتار نداشته باشم متعهد میشوم دیگر او را کتک نزنم و مورد ضرب و شتم و ازار جسمی و روحی قرار ندهم و متعهد میگردم دیگر به هیچ عنوان مواد مخدر مصرف نکنم به او فحاشی بی احترامی نکنم و امثالهم با دستخط خودش و بنویسد بدور از اجبار و تکراخ نوشته است امضا و اثر انگشت بزند به طلاق زن کمک میکند؟
۵_ ایا پولهایی که زن به مرد قرض میداده از وی قابل مطالبه است؟؟؟
و سوال اخر
۶_خودرویی بقیمت ۱۷۰ میلیون خریداری شد که ۶۰ م آن توسط مرد و مابقی توسط وامی بنام زن بوده پرداخت شده و قولنامه نیز بنام خانم میباشد اما اقساطش را مرد پرداخت میکند در این شرایط ایا مرد میتواند مبلغی که بابت خرید خودرو پرداخت کرده یا اقساطش را از زن مطالبه کند؟ در اینگونه موارد چه رایی صادر میشود؟
در مجموع برای گوشمالی مرد که ترسی از هیچی نداره چه راهکار قانونی پیشنهاد میشود؟ ایا قانون در اینگونه موارد از زن حمایت میکنه؟ یا مملکت بی قانونه؟
با تشکر از زحمات ارزشمند شما اساتید بزرگوار در پاسخگویی و رفع مشکلات هر چه بهتر هموطنانتان موفق و سرافرازو سلامت باشید انشاالله

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاه حکم به پرداخت مهریه را صادر می کند.
توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا و نقدی را نداشته باشد.دادخواست اعسار بدهد دادگاه مهریه را قسطی می کند
در صورت اثبات قابل مطالبه می باشد.قانون با کسی تعارف ندارد.

با سلام..
در خصوص موضوعات سرکار عالیه.
۲_ در صورت رضایت مرد می تواند بابت پیش پرداخت بنامتان بکند..
۳_ در صورتیکه تنها منبع امرار معاش مرد باشد، جزء مستثنیات دین محسوب می گردد.. در هر حال مهریه حق مسلم زن بوده . دادگاه تحت هر شرایطی حکم به پرداخت مهریه زن صادر می کند..
۴_ کمک چندانی نخواهد کرد.. چرا که بصرف ارتکاب اعمالی در گذشته مجوزی بر طلاق نخواهد بود..
۵_ در صورت اثبات قابل مطالبه می باشد..
۶_ در صورت پرداخت اقساط خودرو، و مطالبه از سوی شوهر، دادگاه حکم به محکومیت شما به مبالغ اقساط صادر خواهد نمود..
قانون با کسی تعارف ندارد.. در صورت ادعا از جانب هر کسی.. شخص مدعی ابتدا ادعای خود را باید ثابت نماید..
# پیشنهاد می گردد در صورت ضرورت جهت ارایه توضیحات و بررسی بیشتر از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید..
موفق باشید..

در مورد اقساط در صورتیکه کل اقساط رو پرداخت کنه میتونه از شما بگیره

با سلام چند موضوع هسش در مورد مهریه میتونید اقدام کنید ودرابطه با پول اگه بابت قرض بوده قابل مطالبه هسش ودر مورد طلاق اگه شروط ضمن عقد رو امضا کردید به استناد اون شروط میتونید تقاضای طلاق کنید