چگونگی اثبات فریب در ازدواج رو بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۵ #06917365

در صورت ادعای مرد به باکره نبودن دختر ، چگونه می‌تواند این ادعا را اثبات کند اگر دختر راضی به معاینه پزشکی نباشد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.عدم تمایل زوجه ،اماره ایست بر ادعای زوج بر باکره نبودن زوجه.

سلام شما می بایستی این موضوع را از طریق دادگاه مطرح نموده و از طریق دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد و چنانچه ایشان امتناع نماید اماره ای بر صحت ادعای شما خواهد بود

سلام.عدم تمایل زوجه ،اماره ایست بر ادعای زوج بر باکره نبودن زوجه.....

وقت بخیر توجه داشته باشید عدم تمایل زوجه ،اماره ایست بر ادعای زوج بر باکره نبودن زوجه است

باسلام
دوست عزیز پس از ارائه دادخواست شما دادگاه ایشان را به پزشکی قانونی معرفی خواهد کرد و چنانچه وی از مراجعه به پزشکی قانونی و انجام معاینات خودداری نماید دادگاه به نفع شما حکم صادر خواهد نمود .

سلام
در طرح دعوی ایشان ملزم به ارجاع به کارشناسی پزشکی قانونی می‌شوند در صورت استنکاف رای به سود شما صادر می‌شود

در صورت طرح دعوا اگر دختر همکاری نکند برای معاینه قطعا همین موضوع می‌تواند اماره ای جهت حصول علم مرجع رسیدگی برای اتخاذ تصمیم مقتضی باشد