مهریه زوجه چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۰ #06893389

من در دوران عقد هستم. مهریه خانمم ۱۲ سکه بود که بعد از مجلس عقد نصفش را بخشید و ۶ سکه دیگر را هم شرط کرده بعد از عروسی هر دو سال یک سکه پرداخت شود. الان قصد طلاق داره. مهریه اش چجور میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
بت توجه به توضیحات جنابعالی و اینکه در مرحله عقد بوده و نصف مهریه از طرف همسرتان بخشیده شده.. در اینصورت در صورت فقدان رابطه جنسی با وی، نامبرده مستحق دریافت ۳ سکه از نصف ۶ سکه باقیمانده می باشد..
موفق باشید..

چنانچه در سند ازدواج یا سند رسمی این توافقات درج شده باشد برهمان اساس حکم طلاق صادر میشود

با سلام
اگر بین شما رابطه جنسی برقرار نشده باشد نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد
در غیر این صورت تمام مهریه (۶سکه)به ایشان تعلق میگیرد.

با عرض سلام و درود
کاربر محترم اگر همسرتان هنوزدوشیزه باشد از ۶ سکه ۳ سکه یعنی نصف مهریه را میتواند دریافت نماید.

نصف مهریه مانده متعلق به ایشان میباشد ۳ سکه

با توجه به اینکه در دوران عقد می باشید و همسرتان نصف مهریه را بخشیده و در صورتی که تا کنون نزدیکی بین شما واقع نشده باشد همسر شما مستحق سه سکه از شش سکه باقیمانده خواهد بود.