میتونم درخواست بدم پرونده رو بفرستن همین شهر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۶۴ #06884413

من از کسی شکایت کردم بدلیل ضرب و شتم الان انتقال شدم شهر دیگه ایا میتونم درخاست بدم پرونده رو بفرستن همین شهر جدید که بقیه جلساتو اینجا برم؟
یا خیر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
مرجع محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.

سلام
وقت بخیر
دادگاه صالح برای رسیدگی به جرایم، دادگاه محل وقوع جرم است.

با سلام
خیر نمیتوانید
زیرا قانونا مرجع قضایی محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.

سلام خیر چنین امری امکان پذیر نیست

با سلام خیر همچین چیزی امکان نداره و تشخیص مرجع صالح با مقام قضایی میباشد دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی میباشد

خیر محل وقوع حادثه دران شهربوده چطورممکنه جای دیگه رسیدگی بشه

باسلام .مطابق قانون محل وقوع جرم محل صالح جهت رسیدگی می باشدولاغیر.