آیا حتما باید وکالت جدا گانه داده بشه یا برای اقدام همین حق طلاق در عقد نامه کافیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #06875530

من داخل عقد نامه در صفحه سایر شروط حق طلاق و حضانت بچه دادم ایا حتما باید وکالت جدا گانه داده بشه یا برای اقدام همین حق طلاق در عقد نامه کافیه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر حق طلاق با زوجه باشد، بدون نیاز به حضور زوج در تمام مراحل و از طریق وکیل دادگستری می تواند با طلاق توافقی، به راحتی طلاق بگیرد.

سلام اگر در عقدنامه حق طلاق را به همسرتان دادید واین توافق ثبت شده باشد برای طلاق کافی می باشد البته دادگاه به دلایل ومدارک جهت دادخواست طلاق نیز رسیدگی می کند وبا توجه به اینکه استحکام خانواده در الویت می باشد صریحا حکم به طلاق نمیدهد ولی به هر حال با حصول شرایطی این توافق معتبر و قابلیت انجام دارد